Kracht van de stemDe stem is een van de belangrijkste werktuigen in het Sjamanisme. Dit is universeel over de hele wereld. Door het gebruik van de stem, het magische lied, gefluisterd, gezongen of gefluit, communiceert de Sjamaan met de planten, de dieren en de geesten.Ieder plant, dier, mens en ziekte heeft een lied en dit lied kunnen wij leren. Het lied is een communicatie, die in twee richtingen gaat. Iedereen die echt met het Sjamanisme bezig is ontvangt hun eigen liedjes. En hierin ligt de ware kracht. Het is te vergelijken met bijvoorbeeld een echt schilderij van Picasso of een goede kopie. De echte is altijd meer waard dan een kopie, hoe goed deze ook maak zijn.

Hoe neem je een lied van de natuur of je ziel waar?

Het kan zijn dat je het lied hoort alsof iemand anders het zingt, of je hoort het binnen jezelf. Het kan zijn dat eerst alleen een melodie of een gedeelte hiervan in je op komt en dan pas later de woorden en/of de rest van de melodie, of allebei samen. Vele Sjamanen zeggen dat de melodie door de vibratie belangrijker is als de woorden. De woorden zelfs zijn vaak in een vreemde of een niet verstaanbaarder taal, in de taal van de plant, het dier of de ziekte. Er zijn liedjes voor bijna alles als je hun maar kunt horen.

Maar de drie hoofd redenen voor deze liedjes van kracht zijn:

1. om de 'Spirits' te roepen
2. om objecten te 'helen' en met magische krachten op te laden en hun kracht te geven, bijvoorbeeld voor heling of bescherming of een vloek tegen te gaan.
3. om mensen te begeleiden tijdens hun visioenen of zielen terug te zingen.

Om deze redenen heb ik een workshop gecreëert, die je de eerste stappen kan leren om uit eindelijk je eigen lied, je eigen lied van kracht, te ontvangen. Tijdens deze dag, die grotendeels buiten in de natuur plaats vind, leer je de liedjes van de bomen te onderscheiden, een object op te laden met behulp van je stem om een krachtobject te creëren en om de energie van een plek te veranderen van zware naar lichte energie door een groep lied te creëren.

Deze workshop is ook geschikt voor mensen die nog nooit eerder een Sjamaanse workshop gevolgd hebben. De volgende workshop is gepland voor de lente in 2015.

Walk in beauty and light.
Sabine Roesberry
AkitaKatanka – Keeper of the Four Winds
 
 

Zelf mee brengen voor deze dag:

- Goede, stevige en weerbestendige schoenen.
- Weervaste, warme kleding
- Een eigen lunchpakket en een fles water ( wij blijven het grootste deel van de dag en lunch in de natuur) - Een matje of plastic zak om er op te zitten
- Een dank je wel voor Moeder Natuur en de elementair wezens, zoals vogel voer, pinda’s of ander ongezouten noten, bloemen, kleine Bergkristallen (vooral de feeën en kabouters houden hiervan) enz. - Misschien nog een verrekijker of fotocamera
 
 Aanmelding Kracht van de stem
 
 
Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Land:
Email Address:
Telefoonnr:
Mobielnr:
Opmerking: